İl Müftüsü Hasan BAŞOĞLU’nu Ziyaret Ettik.

İmam Hatip Okullarının Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Müftümüz Sayın Hasan BAŞOĞLU’nu bir grup öğrencimizle birlikte ziyaret ettik. Bu vesileyle müftümüz Sayın Hasan BAŞOĞLU gençlerimize kendi öğrencilik yıllarından örnekler vererek imam hatip okullarının misyonunu anlattı. Ziyaret esnasında ayrıca öğrencilerimizi imam hatip meslek derslerinde daha çok destekleyebilmek için müftülüğümüz ve okulumuz arasında yapılacak işbirliği çalışmaları konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda müftümüz öğrencilerimize kitap hediye ederek başarılar dilemiştir. İl müftümüz Sayın Hasan BAŞOĞLU’na yoğun programından bize vakit ayırdığı için teşekkür ederiz.

25.10.2023 47

25-10-202325-10-202325-10-2023

Adres:
BABADEMİRTAŞ MAH. HASTANE 1 SK. SELİMİYE MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 30 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / EDİRNE