Okulumuz İdarecilerinden 15 Temmuz Şehitler Kur'an Kursu’na Ziyaret.

Okulumuz Müdürü Reyhan OLGUN ve Okul Müdür Başyardımcımız Vedat YAPALAK Edirne Merkez’ de bulunan 15 Temmuz Şehitler Kur’an Kursu’na ziyarette bulunmuşlardır. Kurs yöneticisi Orhan BÜYÜK ile görüşülerek Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesi ve okuldaki eğitim öğretim süreçleri anlatılmıştır. Ayrıca 2023 LGS tercih döneminde ve öncesinde okulumuza yerleşmiş mevcut okuyan ve okumak isteyen hafız öğrencilerimizin tercihleri, beklentileri ile ilgili Kurs Yöneticileriyle karşılıklı fikir mütalaasında bulunulmuştur.

Nazik ev sahipliğinden dolayı 15 Temmuz  Kur’an Kursu yöneticisi Sayın Orhan BÜYÜK’e ve hocalarına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

03.08.2023 86

Adres:
BABADEMİRTAŞ MAH. HASTANE 1 SK. SELİMİYE MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 30 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / EDİRNE