Okulumuz İdarecilerinden Saraçlar Kur’an Kursu’na Ziyaret.

Okulumuz Müdürü Reyhan OLGUN ve Okul Müdür Başyardımcımız Vedat YAPALAK Edirne Merkez’ de bulunan Saraçlar Kur’an Kursu’na okul tanıtımı kapsamında ziyarette bulunarak kurum yöneticisi Sayın Mehmet ÖZGÜL ile görüşmüşlerdir.

2023 LGS tercih döneminde ve öncesinde okulumuza yerleşmiş mevcut okuyan ve okumak isteyen hafız öğrencilerimizin tercihleri, beklentileri ile ilgili Kurs Yöneticileriyle karşılıklı fikir mütalaasında bulunulmuştur.

Nazik ev sahipliğinden dolayı Saraçlar Kur’an Kursu yöneticisi Sayın Mehmet ÖZGÜL’e ve hocalarına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

02.08.2023 105

Adres:
BABADEMİRTAŞ MAH. HASTANE 1 SK. SELİMİYE MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 30 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / EDİRNE