Hüseyin GÖREN - Müdür Yardımcısı

Hüseyin GÖREN - Müdür Yardımcısı

     28.11.1975 tarihinde Tekirdağ´ın Hayrabolu ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Hayrabolu´da tamamladı. 1999 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü bitirerek aynı yıl Edirne İli Meriç İlçesi Subaşı İlköğretim Okulu´na Türkçe öğretmeni olarak atandı. 

     1999-2004 yılları arasında Subaşı İlköğretim Okulu´nda Türkçe öğretmeni olarak görev yaptı. 2004 yılında Uzunköprü Lisesi´ne Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atandı. 2004-2008 yılları arasında Uzunköprü Lisesi´nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yaptı.

     2008 yılında Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavı ile Uzunköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atandı. 2 yıl Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılı Eğitim Kurumları Yöneticiliği Seçme Sınavı sonucu ile aynı okula müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

     2013 yılı Eğitim Kurumları Yöneticiliği Seçme Sınavı sonucu ile Uzunköprü Kemal Unakıtan Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 

     8 Ağustos 2023 tarihinde okulumuza pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı olarak görevlendirilen Hüseyin GÖREN evli ve bir çocuk babasıdır.