Osmanlı’dan Selçuklu’ya: Ecdadın İzinde Adlı Projenin Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi.

Osmanlı’dan Selçuklu’ya: Ecdadın İzinde Adlı Projenin Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi.

in Öğretimi Genel Müdürlüğü himayelerinde pansiyonu olan imam hatip liseleri arasında yürütülen Öğrenci Değişim Programı kapsamında okulumuzun koordinatör Bitlis Güroymak Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinin paydaş olarak yer aldığı   Osmanlı’dan Selçuklu’ya: Ecdadın İzinde adlı projenin açılış toplantısı okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder ARPACI, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı. Açılış töreninde Okul Müdürümüz Reyhan OLGUN proje hakkında bilgi verdi, Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Dr. Önder ARPACI projenin öğrencilerin gelişimine kattığı değeri vurguladı, öğrencilerimizden Eyüp Açıkgöz Edirne'yi  ve Harun Çetin de okulu tanıtan bir sunum yaptı. 

Proje’de koordinatör olarak Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesinden 2 yönetici ve 12 öğrenci ile paydaş okul Güroymak Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinden 1 yönetici 1 öğretmen ve 12 öğrenci hibe alarak değişim programına katılmaktadır. Program kapsamında her iki okulun öğretmen ve öğrencileri karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret ederek kültürel zenginlikleri yerinde görme şansına sahiptir. 

Projemizin Edirne toplantısında paydaş okul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okulumuzda derslere girecek, sosyal sorumluluk kapsamında Faika Erkurt Özel Eğitim Öğrencilerine ilahi dinletisi sunacak, Nuri PAKDİL’in Derviş Hüneri isimli eserini okuyarak müzakere edecek, İlahiyat Fakültesi Dekanı ile bir araya gelecek, Olgunlaşma Ensitüsünde yöresel el sanatlarını inceleyecek, okulumuz öğrencileriyle sportif faaliyetlere katılacak ve Edirne’nin tarihi ve kültürel zenginliklerini görme fırsatını yakalayacaktır.

06.05.2024 34

06-05-202406-05-202406-05-202406-05-202406-05-202406-05-2024

İLETİŞİM

Adres:
BABADEMİRTAŞ MAH. HASTANE 1 SK. SELİMİYE MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 30 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / EDİRNE


Telefon
(284) 214 2939


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın